... avagy én hogyan viszek színt a hétköznapokba.
"Meg kell tanulnunk vágyakozni az után, ami a miénk." (Simone Weil)

2011. december 16.

Képeslapgyár

Tegnap este nekiültem elkészíteni a karácsonyi képeslapokat. Igen, kicsit későn, de még mindig jobb, mint soha, nem igaz? :)
A karácsonyi képeslap küldés számomra olyan hagyomány, amiről nem szívesen mondanék le. Az sms, az e-mail eltűnik, de egy képeslap azért jó pár napig szem előtt van.

Íme az első adag:


9 megjegyzés:

 1. De nagyon szépek, ezeket te csináltad? Nagyon ügyes vagy! Már én feladtam a hét elején mert én is úgy gondolom hogy ez a karácsonyhoz tartozik hogy szeretteinknek akikkel nem találkozhatunk legalább egy képeslapot küldjek! Bár én csak hagyományos lapokat küldtem !

  VálaszTörlés
 2. Igazat adok neked ez az utolsó olyan dolog amivel tényleg gondolsz a másikra és fáradtságos időt áldozol rá hogy meglepd!!Nagyon szépek!!

  VálaszTörlés
 3. Első adag?.... mennyi lesz még? És melyiket kapom én?

  Amúgy a késői elkészítésről annyit, hogy kb. egy órája lettem kész én is a mienkkel. :)

  VálaszTörlés
 4. Szerintem is a legjobb a képeslap!!!Ha pedig saját kezeddel készíted, az még kedvesebbé teszi!Nagyon szépek lettek!Biztosan örömöt szerzel velük!

  VálaszTörlés
 5. Nagyon ügyes vagy! Igazi karácsonyi lapok!

  VálaszTörlés
 6. Nemhiába a legszebb ajándék a kézzel készített meglepetés :) Így van ez a képeslapokkal is :) Főleg mikor ilyen ízlésesen megtervezett, precízen kivitelezett lapok érkeznek :) Nagyon ügyi vagy!!!

  VálaszTörlés
 7. Szuperek lettek, nagyon kreatív vagy!:)

  VálaszTörlés

Köszönöm, ha elmondod a véleményed!